devolgerlanden.nl  |  contact
Twitter Facebook Flickr YouTube Hyves
De Volgerlanden

De koude maanden zijn aangebroken, de winter staat voor de deur. Voor De Volgerlanden reden genoeg om alvast in winterse sferen te geraken! Hoe? Dat lees je allemaal in deze nieuwsbrief. Ook nemen we je mee in ons sociale netwerk en we brengen je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wijk. Bovendien hebben we een leuke actie voor iedereen die dit jaar nog een kavel koopt. Veel leesplezier!

De Volgerlanden
De Volgerlanden

Gratis groencheque voor snelle beslissers!

Een kavel kopen in De Volgerlanden is tijdelijk extra interessant. Wie voor eind 2012 overgaat tot de koop van een vrije sector kavel in ‘De Heerlijke Erven’, ontvangt gratis een groencheque ter waarde van 250 euro! Deze cheque kun je besteden aan planten, bomen of andere tuinproducten naar keuze bij een lokale hovenier. Zo realiseer je niet alleen je droomwoning, maar ook je droomtuin in De Volgerlanden! Interesse? Neem voor meer informatie of de koopmogelijkheden contact met ons op. Ook kun je alvast het actuele kavelaanbod bekijken.

De Volgerlanden

De Volgerlanden en social media

Wil je op de hoogte blijven van de acties, actualiteiten en activiteiten in De Volgerlanden? Werkzaamheden en ontwikkelingen op de voet volgen? Meedenken en –praten over het project? Bezoek dan eens onze Facebook pagina of volg ons op Twitter. Foto’s en video’s van De Volgerlanden kun je bekijken én delen op Flickr en YouTube. Actuele topics zijn de opening van de verbinding A15 – Volgerlanden, het planten van bloembollen door vier basisscholen en de aanleg van de langzaam verkeersbrug in het Sophiapark. Voor de jongere bezoekers hebben we een Hyves pagina ingericht, met o.a. nieuws en info over scholenacties.

De Volgerlanden De Volgerlanden
De Volgerlanden
De Volgerlanden in winterse sferen

De Volgerlanden in winterse sferen

De Volgerlanden is in het weekend van 7, 8 en 9 december a.s. geheel in winterstemming! Onder het motto ‘De Volgerlanden in winterse sferen’ wordt de wijk omgetoverd in een fraai winters tafereel, met een kunstschaatsbaan, winterse hapjes en drankjes en een 10 meter hoge verlichte kerstboom. Bovendien verzorgt de winkeliersvereniging Hoog Ambacht de ‘Winterfair 2012’. Een gezellige fair met zo’n dertig kraampjes waar oude ambachten, winkeliers en anderen inspelen op het winterse thema. Op vrijdag 7 december om 16.30 uur is de officiële opening door burgemeester Jan Heijkoop. Kom ook gezellig langs! Klik hier voor het programma

De Volgerlanden
Sophiapark bijna gereed

Sophiapark bijna gereed

De realisatie van het Sophiapark verloopt voorspoedig. De aanplanting vordert gestaag en de werkzaamheden aan de langzaam verkeersbrug over de Laan van Welhorst zijn in volle gang. Met het monteren van de pijlers en brugdelen wordt de verbinding gerealiseerd tussen de west- en oostzijde van het park. De brug, alleen toegankelijk voor fietsers en voetgangers, vormt tevens de visuele verbinding tussen de beide delen van het park. Met de naderende voltooiing van het Sophiapark gaat het groene hart van De Volgerlanden steeds sneller kloppen. In het glooiende landschap, met zijn vele groengebieden en waterpartijen, is straks volop ruimte om te genieten. Klik hier voor meer informatie

De Volgerlanden

Meer informatie en contact

Heb je interesse in een woning of vrije kavel in De Volgerlanden? Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de wijk? Neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier op onze website in. Langskomen kan natuurlijk ook. Voor een bezoek aan het Infopunt van De Volgerlanden ben je van harte welkom op het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht, Weteringsingel 1 in Hendrik-Ido-Ambacht. Graag tot ziens!

Events en activiteiten
Winterfair, vrijdag 7 december Meer informatie Meer informatie
Diverse activiteiten met kramen Sophiapromenade, zaterdag 8 december Meer informatie Meer informatie
Schaatsbaan en winterse versnapering 13.00 - 18.00 uur, zondag 9 december Meer informatie Meer informatie
Kerstmarkt Dordrecht, vrijdag 14 december Meer informatie Meer informatie
Events en activiteiten

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Project De Volgerlanden. Het laatste nieuws kunt u ook lezen op onze website www.devolgerlanden.nl.